Applen valmistamat kolmannen sukupolven uudistuneet AirPods 3 -kuulokkeet ovat kevyet, joka korvaan istuvat kuulokkeet. Ne voi hyvän istuvuutensa vuoksi asettaa miellyttävästi juuri oikeaan kulmaan, suunnaten äänen haluamaansa suuntaan. Uusissa AirPods-kuulokkeissa on 33 % lyhyempi varsi verrattuna aikaisempiin kuulokkeisiin, ja tämä on otettu käyttäjien keskuudessa hyvin vastaan.

AirPods-kuulokkeiden varsissa on painalluksen tunnistin, joka helpottaa musiikin ja puheluiden hallintaa, myös liikkuessaan. Helppokäyttöisiin kuulokkeisiin on saatavissa useita kymmeniä lisävarusteita. AirPodseihin on saatavissa erilaisia korvakoukkuja, koteloita, kaapeleita, kaulanauhoja, latureita, puhtaanapitotuotteita ja paljon muuta. Mikä parasta, voit kaiverruttaa kolmannen sukupolven AirPods-kuulokkeisiin yhdistelmän hauskoja emojeita, nimiä, nimikirjaimia ja numeroita nimikoidaksesi kuulokkeet.

Korvakoukut ovat tämän hetken hittituote

AirPods 3 -kuulokkeiden lisävarusteena myytävät korvakoukut saavat kuulokkeet istumaan entistä turvallisemmin ja paremmin korvissa aktiivisemmallekin liikkujalle. Korvakoukkujen avulla ei tarvitse pelätä, että hukkaa AirPods-kuulokkeet tai ne putoavat kesken esimerkiksi liikuntasuorituksen. Voit shoppailla korvakoukut netissä.

Korvakoukut valmistetaan pehmeästä ja erityisen joustavasta materiaalista. Ne istuvat jokaiseen korvamuotoon sopivasti. Korvakoukut eivät häiritse AirPods 3 -kuulokkeiden toimintoja. Koukut kannattaa valita omille kuulokkeilleen lisävarusteiksi nimenomaan silloin, jos on aktiivinen liikkuja.

Korvakoukut estävät kuulokkeiden putoamisen

Korvakoukkujen avulla, ei tarvitse pelätä kuulokkeiden putoavan rajummassakaan menossa, kuten juoksulenkillä. AirPods 3 -kuulokkeiden korvakoukut on helppo ja nopea asentaa kuulokkeisiin ja ne pysyvät paikoillaan todella hyvin.

Joitakin korvakoukkumalleja on saatavilla myös eri kokoisina. Korvakoukkuihin kannattaa tutustua liikkeessä paremmin, samalla kun tutustuu muihin hyödyllisiin lisävarusteisiin.